недеља, 14. септембар 2008.

znacenje i opis brojeva -4


2
Sudbina -Energija

Dvojka oznacava misljenje ,dilemu,saradnju ljubaznost prijateljstvo diplomatiju neodlucnost stidljivost , sklonost ka sazaljenju uvazava tude misljenje vise nego svoje.
privlaci paznju ,popularnost, mogu da budu vode ali samo ako imaju jak autoritet pored sebe.
Umeju dobro da komuniciraju , ne vole kad ih neko pozuruje, promenljivog raspolozenja ,nezni ,pravedni,vole umetnost jako muzikalni, vrlo bistrog uma ,uvek trazi udruzivanje ,saradnju sa drugima ,voli da tesi pregovara posreduje ,a ume sebe i da ponizi stavljajuci sebe u drugi plan.
Na poslu obracaju paznju na detalje ,ne vole ruzno ponasanje ,iskreni imaju moc prilagodavanja, ali nekad tesko donose odluke mogu cak i da prenagle kad su emocije u pitanju.
Lako se vredaju jer su osecajni umeju i da se osame, umeju da budu stidljivi i povuceni -nisu za neko takmicenje ,nadmetanje.
Porodica im je vrlo bitna ,bitni su im svi rodaci blizi ili dalji.
Dvojka ume da se blokira kad joj nije sve potaman.Negativna energija najvise utice na dvojku pozeli joj nesto lose i njoj ce se desiti....Ali bog je dao 2ki jaku moc intuicije -sesto culo ,uvek zna sta joj se sprema ali ne zna odakle joj to, voli da sanjari ,masta, zna da prizna svoje greske ali ih tesko otklanja pa ih opet pravi sto je kosta i para i strpljenja i nerava,mada nisu neki narociti radnici.
Dvojke umeju da budu licemeri ,plasljivci ,strasljivci,zatvoreni,obicno imaju uspone i padove u zivotu kao da ne umeju da iskoriste sanse koje im se ukazuju.
Vole dvojke da uce da se obrazuju kako bi bolje shvatile svet u kom zive.Nisu bas najuspesniji u ljubavi iako imaju stila,obicno ih krive za raskid. Vole vodu -mora reke potoke jezera,,Radi dobrog provoda sve obaveze bi ostavili.
muske 2e vole skolovane i lepe zene i obicno se sa takvima i zene ali su im i brakovi obicno kratki.
zenske 2e izgledaju mlade nego sto jesu osecajne verne svojim partnerima lepo se nose i vrlo su privlacne.
dvojke vole bastu ,cvece, biljke, lekovite trave, vole da sreduju stan u kome zive da je lep i ugodan.
posle 35g pocinje interesovanje za neke okultne discipline.
dvojka treba da nauci da iz prvog pokusaja uradi ono sto je pocela , jer obicno sve radi dva puta a to kosta .
Sredina ili okolina ima jakog uticaja na nju. Treba da nauci da cuva pare bez obzira sto ume da ih zaradi, u zivotu ce morati naporno da radi i dosta toga da se odrekne ako hoce da bude novcano stabilna.
Dvojke mogu imati problema sa grlom, jezikom, vratom, zelucem, pamcenje se im oslabiti kako godine prolaze, endokrini sistem, grudi, organi za reprodukciju, a i Mesec im cesto menja raspolozenje.

Нема коментара: