понедељак, 16. март 2009.

***6-CAS***

opis broja***6***


**SKLONOST KA RADU
Broj 6 predstavlja savrsenstvo ali i opasnost, zamke koje nam se u zivotu javljaju .6-predstavlja porodicu , plodnost,decu,nase zelje,uzivanje,cistocu,higijenu,razmnozavanje,matrijalnu stranu zivota,rast,cula,uvecavanje,mirisi,cvece,udobnost,vozila,sklad ,finansije,sve umetnosti,harmoniju, red ,rad koji stvara matrijalnu sigurnost u porodici .
6-je mesavina emocija i intelekta, zakon obrazovanja , preuzimanja odgovornosti, predstavlja srecu u porrodici , ljubav, ritam, umetnost, lepotu, uzvisene ideale, sirenje ljubavi, pomaganje drugima ,da se bude pravican, pun milosrda i topline.
6-simbol matrijalnog principa, simbol je napredka i stagnacije u porodici ,na poslu , u razmisljanju.6-rteba da nauci da preuzme odgovornost i da uziva u tome. Da bude kreativna, uravnotezena, harmonicna, pravedna , da savetuje ,nadgleda, ali i da je sama ispravna , odgovorna ,i da pravilno rasuduje.
6-voli prijatno i lepo okruzenje ,harmonican zivot, vole da rade u timu, ceo zivot im je u znaku odgovornosti, mrze nepravdu, dosta su lojalni partneri, dobri ucitelji, vole a ne bi trebali da se mesaju u tud zivot, umeju dobro da pojedu to moze da im izazove problem .ne vole bas da cuju protiv argumente u raspravama, ili drugacije misljenje, previse se brinu o sitnicama, .
6-oznacavai stres u porodicnom zivotu, odbacuje odgovornost, nedostatak uravnotezenosti , prezabrinutost, umeju da zrtvuju ,mnogo radi stabilnosti u porodici. 6-oznacava brak, razvod, rodenje deteta, , vencanje,ali i gubitke u porodici.6-ume da upadne u seksualne probleme ali ne svojom krivicom , ona moze da u zivotu ima gotovo sve ali svog pratioca kroz zivota ne mogu da nadu ako se ne vencaju u rnoj mladosti...Brinu se za svoju rodbinu i prijatelje sto im je i karmicki dug,a taj dug ce najlakse otplatiti ako imaju sto vise dece,Nekim sesticama zbog karmickog duga nije dato da imaju potomke ,a nekima nije dato ni brak da ostvare. Ume sestica da se izgubi u proslosti ,jest ona drustvena ,dobri sagovornici ,vole da putuju , da uzivaju u zivotu ,ne vole ogranicenja sentimentalne su ,umeju da budu neverne, da krse zakon, da se bave magijom ali mogu da budu dobre diplomate jer su pouzdani ,miroljubivi, metodicni.Pare im nekako uvek nedostaju jer ih velikodusno trose na rodbinu i prijatelje . ..
6-ima veoma lepo proporcionalno telo pogotovu od struka prema vratu ,lepe oci ,svetao ten zivahni ,ljupki, ljubazni, lakomisleni, kreativni,ona oznacava i cistotu ona pokazuje ispravne postupke,to je stvaralacka snaga ka telesnom i umnom planu,to su i strasti u nama.Ona daje i zudnje i sklonosti ka culnim zadovoljstvima ,upravlja culima i kontrolise um,umetnost i poezija su njeni darovi,opcinjavanje i sarm su njene odlike,ispravno ponasanje i sluzenje drugima su njene odlike.Ali da bi se njene zelje i strasti drzale pod kontrolom potrebano je da sestica malo posti da bi malo procistila njeno telo i njen um,jer pomocu posta sestica ojacava snagu volje.Posto sestica izrazava energiju duse to joj daje sklonost ka uzivanju sto moze dovesti do patnje i kajanja kada ti uzici prestanu.Sestica nam pored toga sto redstavlja zelje predstavlja i ukus,kolicina bogastva koju cemo sakupiti,kola koja vozimo,predstavlja i nasu teznju za dobrim i istinitim a i nasu predanost istini,sposobnost da da volimostrast i uzivanje,udobnost i zadovoljstvo.
Imaju interes za medicinu i lepe umetnosti,mogu da budu dobri MUZICARI,SLIKARI,PLESACI,TRANSPORTNI RADNICI,GLUMCI,FILMSKI RADNICI,KROJACI ,ZLATARI,ALI BI NAJVISE PARA ZARADILI AKO BI SE BAVILI MUZIKOM,TRGOVINOM ZENSKIM ARTIKLIMA,SREBROM,SVILOM PA I ZIVOTINJAMA,
.6-SU UVEK BIRANE najmanje uticaja imaju prilikom izbora partnera.Treba da cuvaju **oci, grlo , bubrege,besiku,pankreas ,spermu,lice,oci,koza,vrat,bradu, organe za reprodukciju, urinarni trakt, metabolizam opadanja kose..