понедељак, 23. фебруар 2009.

3-CAS

**Opis broja -3**

****3-interes***Predstavlja ljubav na prvi pogled,blagonaklonost, kreativnost, srecu, nametljivost, strah od samoce,ljubomoru, nemirni duh,. 3 upravlja porodicnim i drustvenim zivotu..3voli radost,igru, zabavu, puna je zelje i optimizma ,vesela i kreativna ,Trojka je i broj dece i braka a i TRECE OSOBE , ona je gospodar govora izrazavanja jezika i mudrosti.Trojka pomaze osobi koja je nosi da utice na oblikovanje misljenja drugih ljudi,ona je ta koja upravlja i vodi razgovor. Trojka nam pokazuje moc intelekta ,mudrost,trojka daje coveku zrelost i iskustvo,moralnost,ispravnost,istinu,uspostavljanje istine,njih neke svetovne stvari nece bas mnogo privlaciti.Ume da bude lakomislena nemarna prosipa svoje talente ali lako dolazi do para ,mora naporno da rade ali da se ne preoptereti jer ce stvoriti stres i napetost..Cvrste su grade izdrzljivi mogu mnogo da izdrze.Vole seks koji im je jako potreban ,veoma su otvoreni a i kriticni,ponekad dozivljavaju neuspeh u ljubavi pa ostaju sami.Prijatelji umeju da im zagorcaju zivot pa ih izdaju ,napustaju., mozda je to kriv i njihov ponos prilike im prolaze i odlaze. Ni od porodice nemaju neku korist narocito od brace ako ih imaju,umeju da dosta trose pa umeju da upadnu u finansijsku nepriliku ali su ipak srecnici jer im pare dodu uvek kad im trebaju,umeju da budu ponekad i sebicni...Dosta dobri politicari marljivi radnici odgovorni umeju da planiraju ,umeju da izbegnu sukob da pomognu prijateljima kad su u novcanoj krizi . 3 ne gubi vreme na gluposti , ona je super talenat ali tesko dostize vrh jer je neodlucna ,uci bez napora ali obrazovanje joj nije temeljno jer 3 nije za duge staze kratkog je daha .3 je sarmantna dobar zabavljac voljena u drustvu ,muskarci je slusaju.Trojka ima lep izgled trezvenost,dubokomislenost,mudrost,iskrenost ,milosrde,humanost,imaju neko filozofsko znanje . Radi dosta poslova od jednom .pre podne u firmi po podne kuva ajvar za prodaju ali ume i da odustane kad joj dosadi.3 voli sebi da udovoljava ,radi na neki svoj nacin , tudu kritiku diplomatijom ublazava humorom, puna je prijatelja veza u policiji opstini gde god hoces,pare ume i muckom da zaradi ali i da ih potrosi na provode prijatelje rodake ,voli gurmanski da pojede ali i voli da to bude redovno i kvalitetno jer je trojka svesna da hrana dosta utice na organizam ,ne spavaju mnogo ,vole da pevaju ,tek u zrelim godinama se sreduju-skrase.Trojka podrzava klasifikaciju drustva ,za razliku od osmice koja bi sve da izjednaci.Trojka je izvor matrijalne ali i duhovne srece,trojka nam prestavlja i zakon i red univerzuma kao i unutrasnja zbivanja ,preko trojke prepoznajemo podrsku i pomoc.Trojka nam pokazuje sirenje kako u matrijalnom tako i duhovnom smislu i pokazuje pravce ucenja,poducavanja,putovanja ,religije,zakona,moral etiku,religiozne teme,dobrotu. Autoritet im ne lezi pa je najbolje da su privatni preduzetnisi da rade za sebe.
3-treba da pripazi na jetru ,arterijsku cirkulaciju, migrenu, slezenu, bela krvna zrnca, usi,pankreas,sluh,nervni sistem,deo oko bokova,ravnoteza,donji abdomen.
**trojke bi mogle da se bave sledecim zanimanjem ,ucitelji,advokati,bankari,glumci,svestenici,stamparske delatnosti,lektori,izdavaci,bogatstvo ce zaraditi kroz moralnost,religiju i bankarstvo.
***Da malo pojednostavimo i uprostimo,,,,,
***Glavne osobine trojke su-sakupljac svih vrsta znanja od pravljenja ajvara do toga da se nade u vasionskom brodu,obrazovanje,napredak,sudbinska i zivotna sreca,ispravnost,mudrost,zivotno iskustvo,pravda,finansije,pruzanje saveta,milostivost,prenosenje znanja,duhovni ucitelji,profesori,filozofi,svestenici,zakonodavni poslovi...
***dobre osobine trojke su-UFimaju srecu bukvalno u svemu,izuzetna procena,vrlo inteligentne,obrazovanost,cast,dostojanstvo,smirenost,red,sredenost,dobrodusnost.
***Ali kad im ne ide onda su-neiskreni,podli,pohlepni,posesivni,razmazeni,matrijalni samo pare,lose procenjuju situaciju i ljude,nemirni,nesigurni,nesrecni,umeju da budu nezgodni.