понедељак, 15. септембар 2008.

opis brojeva -5


3
interes

Predstavlja ljubav na prvi pogled,blagonaklonost, kreativnost, srecu, nametljivost, strah od samoce,ljubomoru, nemirni duh,. 3 upravlja porodicnim i drustvenim zivotu..3voli radost,igru, zabavu, puna je zelje i optimizma vesela i kreativna ,Trojka je i broj dece i braka a i TRECE OSOBE .Ume da bude lakomislena nemarna prosipa svoje talente ali lako dolazi do para ,mora naporno da rade ali da se ne preoptereti jer ce stvoriti stres i napetost..Cvrste su grade izdrzljivi mogu mnogo da izdrze.
Vole seks koji im je jako potreban ,veoma su otvoreni a i kriticni,ponekad dozivljavaju neuspeh u ljubavi pa ostaju sami.Prijatelji umeju da im zagorcaju zivot pa ih izdaju napustaju., mozda je to kriv i njihov ponos prilike im prolaze i odlaze. Ni od porodice nemaju neku korist narocito od brace ako ih imaju,umeju da dosta trose pa umeju da upadnu u finanskoj situaciji ali su ipak srecnici jer im pare dodu uvek kad im trebaju,umeju da budu ponekad i sebicni...
Dosta dobri politicari marljivi radnici odgovorni umeju da planiraju ,umeju da izbegnu sukob da pomognu prijateljima kad su u novcanoj krizi . 3 ne gubi vreme na gluposti , ona je super talenat ali tesko dostize vrh jer je neodlucna ,uci bez napora ali obrazovanje joj nije temeljno jer 3 nije za duge staze kratkog je daha .
3 je sarmantna dobar zabavljac voljena u drustvu muskarci je slusaju. Radi dosta poslova od jednom pre podne u firmi po podne kuva ajvar za prodaju ali ume i da odustane kad joj dosadi.
3 voli sebi da udovoljava radi na neki svoj nacin , tudu kritiku diplomatijom ublazava humorom, puna je prijatelja veza u policiji opstini gde god hoces,pare ume i muckom da zaradi ali i da ih potrosi na provode prijatelje rodake ,voli gurmanski da pojede ne spavaju mnogo ,vole da pevaju ,tek u zrelim godinama se sreduju-skrase. Autoritet im ne lezi pa je najbolje da su privatni preduzetnisi da rade za sebe.
3-treba da pripazi na jetru ,arterijsku cirkulaciju, migrenu, slezenu, bela krvna zrnca, nervni sistem.

Нема коментара: